Nettikaupat: liikunta, ravitsemus, kirjat, kosmetiikka

HUOM: En edusta tai myy mitään sarjaa, kerron vain omista kokemuksistani, mistä olen mitäkin hankkinut ja edullisimmin/parhaiten löytänyt. Usein se on pitkällisen etsimisen ja googlaamisen takana, joten Sinun ei tarvitse kahlata kaikkia kantapään kautta ja säästät aikaa, jos tsekkaat tämän sivuston!

Kuntoilu- ja ravitsemuskirjoja tilaan usein Docendolta, Booky:stä ja Adlibriksesta, jotka ovat verkkokauppoja. Niissä on usein tarjouksena ilmaiset postikulut. Kannattaa liittyä postituslistalle, niin saa tarjouksia.myös Kärkkäisellä on nykyään runsaasti liikuntavälineitä, vaatteita sekä kirjoja sekä nettimyyntinä että liikkeissä.

Kirjavinkkejä

TOP10 eli suosikkini:

1. Kaisa Jaakkola: Hyvän olon hormonidieetti (yksi ehdottomasti parhaista lukemistani kirjoista!) sekä Hormonitasapaino

2. Paula Heinosen kirjat kuten Vihdoinkin hyvä olo – Suolisto kuntoon ruokavalion avulla (2017) ja Hiivaongelmat sekä Päivi Mäkeläisen uusi kirja Kilpirauhasongelmista

3. Mia Jokinivan kirjat stressistä ja sen luomuhoidosta (stressin sanotaan olevan yksi suurimmista syövän aiheuttajista – elimistöämme ei ole sunniteltu kestämään nykypäivän stressikuormitusta!)

4. Nora Schilngler: Marjoja ja mascaraa (kemikaaleista ja arjen kosmetiikasta)

5. Hanna Jäntti: Irti Sokerista sekä Meidän perheen parhaaksi. Herkullista ruokaa helpottamaan vauvojen yliherkkyyksiä, allergioita ja vatsavaivoja

6. Annika Havaste: Virtaa ravinnosta (Annika on FLT-ravintovalmentaja), Ravintoterapian käsikirja (Tuula Laamanen), Amino-kustannus sekä Pirjo Saarnia: Ruuan terveysvaikutukset (Otava, 2012)

7. Sinikka Piipon kirjat villiyrteistä, uusi kirja puista ravintona ja muut kirjat ravinnosta sekä Kivimetsän kirjat Hortasta, Sami Tallbergin Villiyrttikeittokirjat, Jaakko Halmetojan kirja Pakuri sekä Biohakkerin käsikirja (tekijät Arina, Sovijärvi, Halmetoja)

8.  Aitoa ruokaa – väärentämättömän ruuan opas (Nilsson, Matt-Eric, 2010). Ruokaa ilman lisäaineita yms.

9. Annika Rognebyn leivontakirjat mm. Leivo ilman sokeria ja vehnäjauhoja

10. Functional training – toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu (Riku Aalto), Docend sekä Lihaskuntoharjoittelun anatomia (VK-Kustannus, 2003, tekijä Frederic Delavier

Venyttelyn paras liikekuvasto, jota olen itse käyttänyt:

Anne Soini: Venyttelyn liikekuvasto (KKI, Likes) – tilaa omaksi tai lainaa kirjastosta, ainakin Kepri-kirjastoista (Keski-Suomen) löytyy

JK. Anne Soini ja Katja Laaksonen pitivät TV2 Ylen jumppaa jota olen kovasti kaivannut takaisin, se oli HYVÄ! Toivoisin jaksoja takaisin. Yksi vaihtoehto voisi olla jumppa päivitettynä tähän päivään eli nykypäivän välineillä kutn kahvakuula, foam roller jne. ja uusilla jumppatavoilla kuten lankutus, zumbailu, shbam’in tahtiin jne!

Muita hyviä vaihtoehtoja:

* Kuntoilijan käsikirja – opas tulokselliseen kuntoliikuntaan (Riku Aalto), nyt tullut v.2013 Uusi Kuntoilijan käsikirja samalta kirjoittajalta. Docendo.

* Tie tuloksiin – kovakantinen kunto-ohjaajasi, Riku Aalto, Docendo

* Tee edes tämä! Huolettoman huoltokirja (Ritva Enäkoski- Marco Bjurnstöm ym., 2002)

* Naisen treenikirja (Kirsi Valasti) sekä Norum-Christensen: Naisten voimaharjoittelu

* Terveysliikunta, Duodecim 2014 (Mikael Fogelholm, Ilkka Vuori, Tommi Vasankari (toim.)

* Uusi Erityisliikunta (Mälkiä ym.) – sellaiselle, jolla erilaisia terveysrajoitteita liikkumisen suhteen.

– Lisää aineistoa löydät blogini kohdasta (ks. sivuston oikea yläreuna): Linkit, lähteet ja kirjavinkkejä

Stadium on yksi urheilun verkkokaupoista. Sinne pääset tästä linkistä:

http://www.bonari.fi/stadium/803a/

Lisäksi netissä on PALJON muitakin liikuntaväline ja urheiluasukauppoja, kuten XXL, Kuntokauppa, Treenikauppa jne. Myös mm. Hobby Hallista ja Zalandoltakin löytyy runsaasti liikuntakamppeita. Erikseen löytyy vielä mm. tanssiasuja- ja kenkiä myyviä liikkeitä, kuten Piruetti, Alemana ja Suomen Tanssitarvike.

Urheiluravinteita, painonhallintatuotteita, luontaistuotteita, vitamiineja, superfoodeja ja vaikka mitä löytyy esimerkiksi seuraavista:

www.leader.fi

www.nu3.fi

www.fitnesstukku.fi

www.luontaistuntijat.fi (täällä myös luontaiskosmetiikkaa esim. Benecos)

www.hyvinvoinnintavaratalo.fi

www.terveysmarket.fi

www.apteekkituotteet.net

www.iherb.com (vitamiineja ja superfoodeja), huom! muista tullirajat ja paketin painot, ohjeita löytyy sivuilta ja netistä

www.eccoverde.fi Suomi

Kuntoilu- ja ravitsemuskirjoja tilaan usein Docendolta, Booky:stä ja Adlibriksesta, jotka ovat verkkokauppoja. Niissä on usein tarjouksena ilmaiset postikulut. Kannattaa liittyä postituslistalle, niin saa tarjouksia.myös Kärkkäisellä on nykyään runsaasti liikuntavälineitä, vaatteita sekä kirjoja sekä nettimyyntinä että liikkeissä.

Vesiliikuntaan löytyy välineitä, esim. vesivöitä ja vesihanskoja mm. seuraavilta:,www.karkkainen.fi, Aquanetistä ja Essenuodolta.

Hyvä luomumeikkikauppa on esimerkiksi www.miraz.fi (mm. ihana kukkais-ZUII-luomumeikkisarja ja Unique-hiustenhoitosarja).

Terra Cretan ihanat luomu-extra-neitsytöljyt löytyvät sivuilta www.miraz.fi

Samoin Marja Entrichin loistavat biologiset ihonhoitotuotteet, ks. www.marjanetrich.fi

Anne Kukkohovin Supermood on kotimainen ekokosmetiikkasarja, joka tarjoaa suomessa tuotettuja sisäisiä ja ulkoisia kauneudenhoitotuotteita. Kaikissa tuotteissa käytetään laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan-tasoisia raaka-aineita.

Luomukosmetiikasta testauksia, linkkejä, vinkkejä ja lisää asiaa blogin sivulla Luomukosmetiikka / tuotetestausten tulokset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.