Kalenteri – ajankohtaisia luentoja, liikunta- ja juoksutapahtumia ja tv-ohjelmia

Yleisöluentoja ravinnosta, terveydestä ja liikunnasta, tv-ohjelmia, urheilutapahtumia sekä liikunta ja painonpudotusdieettejä netissä

Paula Heinosen yleisöluennot löytyvät hänen omilta nettisivuiltaan (Paula Heinonen tai Prohealth), luennoilla asiaa mm ravitsemuksesta, terveydestä, kilpirauhasesta. Paula on loistava puhuja ja todellinen asiantuntija omalla alallaan.

Paula Heinosen yleisöluennot

Optimal Performancen Joni ja Kaisa Jaakkolan sekä Jutta Gustafsbergin nettivalmennuksia (liikunta ja dieetit) voin myös lämpimästi suositella. Käypä katsomassa heidän sivuiltaan! Esim. Gustafsbergin FitFarmin 6 viikon tehodieetillä kyllä laihtuu  (samoin ph-dieetillä pääsee siinä alkuun), jos olet valmis syömään tiettyjä samoja ruoka-aineksia 5-6 viikon ajan! Hintakaan ei päätä huimaa, vain 49 € (jollei ole juuri noussut).

Kaisa Jaakkolalla puolestaan on erilaisia valmennuksia, myös nettivalmennuksia, kuten  Laihdu tasapainottamalla hormonisi, jossa on myös paljon maksuttomia juttuja, kuten reseptivinkkejä. Kaisa on todellinen hormoniasiantuntija, hänen kirjansa esim. uusi Hyvän Olon Hormonidieetti kannattaa lukea! Täyttä asiaa kannesta kanteen.

LIKKOJEN LENKKI

Vuoden 2018 lenkit löytyvät ks. www.likkojenlenkki.fi

Koko Suomen juoksutapahtumia löytyy esim. Juoksija -lehdestä, sekä seuraamalla facesta Juoksufoorumia tai HS Juoksublogia.

Liikunta,- terveys – ja hyvän olon TV-ohjelmat:

* ELIXIR JA JAKSA PAREMMIN tulee useampana eri päivänä. Koska ajankohdat vaihtuvat tämän tästä, tarkista ohjelma-ajankohdat www.telkku.fi

Netin kautta on katsottavissa usein maksuttomia eri jumppa-ohjelmia, joita ollut esimerkiksi Ilta-Sanomien tai television eri kanavilla, ks. http://netti-tv.fi/ohjelmat/jumppa.

Netissä on ladattavissa useita, usein maksullisia jumppaohjelmia – ja videoita.

Youtubesta löytyy runsaasti myös teemoittain erilaisia jumppavideoita, esim. Kotijumppa 31 min.

Sulje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.