Painonhallinta / Leader, Nutrilett, Yesdeli. Tuotetestausten tulokset tässä alla!

Leader, Nutrilett ja Yesdeli

HUOM! Ko. tuotteet on saatu yllämainituilta valmistajilta veloituksetta tuotetestaukseen. Kaikilta tuotteita tuli runsaasti eri vaihtoehtoja. Suuri kiitos siitä, Leader, Nutrilett ja Yesdeli!!

Ateriankorvikkeilla pääsee helposti alkuun painonpudotuksessa. Tässä lisää tietoa:

Leader

Leaderilla kätevä on 4 päivin starttipaketti, jossa kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun.

Leaderin ACKD™ EasyDiet -erityisruokavaliovalmisteita käytetään aterioiden sijaan laihduttamiseen ja painonhallintaan. Ne sisältävät paljon kylläisyyden tunnetta ylläpitävää proteiinia, mutta vain vähän hiilihydraatteja ja sokeria. Huomasinkin, että esim. pussikeitot pitivät yllättävän hyvin nälkää. Suosikkini oli kanakeitto. (EasyDiet -tuotteita käytetään osana ACKD™-ohjelmaa, jossa hyödynnetään maksimaalisesti ketoosiin liittyvää metaboliaa. Ketoosissa elimistö ottaa lähes kaiken energiansa kehoon kertyneestä rasvasta, ei lihaksesta).

Tuotteet sisältävät lisäksi kaikki elimistölle tärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä kuidut. Valikoimassa on useita erilaisia ateriavaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin: maun puolesta parhaita olivat mielestäni smoothiet, välipalakiisselit ja patukat (esimerkiksi mansikkasmoothie ja suklaavanukas). Puurotkin menettelevät, mutta varsinaiset keitot eivät maun puolesta oikein tahtoneet mennä alas.

Mielestäni tällainen pussikeittodieetin hyvät puolet on mm. se, että se tekee painonhallinnasta helpompaa, kun ei tarvitse miettiä, mitä ruokaa laittaisi. Syö vain näitä, ja lisäksi esim. kasviksia. Voi kuitenkin olla, että kovin montaa päivää ei näillä mene, kun alkaa tehdä mieli ”oikeata ruokaa”. Paino kyllä tippuu, mikä on hyvä puoli, jos ei syö mitään muuta kuin näitä plus kasviksia. Eräs ystäväni noudatti tiukasti  pussikeitto-proteiinipatukka-smoothie dieettiä ja laihdutti 16 viikossa 17 kg, joten aika mahtava suoritus! (ilman rääkkiliikuntaa)

Ruokavaliota voi toteuttaa myös 5:2-dieettinä, mikä tarkoittaa sitä, että ollaan olla erittäin niukkaenergisella ruokavaliolla 2 päivää viikosssa, esimerkiksi nauttimalla kolme EasyDiet erikoisruokavaliovalmistetta vuorokaudessa ja syömällä muina päivinä normaalin, terveellisen ruokavalion mukaan. Tässä on se etu, että vatsalaukku pienenee ja niin myös ruuan tarve.

Lisäksi tuotesarjassa on Protein Diet-tuotteita, mm. proteiinipatukoita. Jokainen patukka sisältää noin 20 gr proteiinia (vrt. kananmunassa on 7 gr proteiinia). Olen maistanut monen eri tuotesarjan proteiinipatukoita, mutta näissä jäin kaipaamaan enemmän makeutta ja tietynlaista parempaa koostumusta/suutuntumaa, mitä on saavutettu joissakin muissa proteiinipatukoissa. Plussaa tuotteille siitä, että ne on kehitetty ja valmistettu Suomessa!

Uutta tuotesarjassa ovat Barebar-energiapatukat, joita myös LUOMUNA (ks. alla) – mahtavaa!

Lisäksi tuotesarjaan on tullut proteiinipuuroaineksia (ks. kuva alla), mitä olinkin jo osannut kaivata. Hyvä juttu!

Hintojakaan en tuotesarjassa pitänyt pahana. Hyvä oli myös EasyDiet 4 päivän aloituspakkaus, sopii, jos haluaa kokeilla ensin tuotteita (sisältää keittoja ja puuroja).

Kaikenkaikiaan hyvä tuotesarja nopeaa painonpudotusta tai vain ruokavalion kevennystä hakevalle. Sen sanoisin, että ruokavalion keventäminen kannattaa aloittaa noin 5-7 päivää ennen näiden aloittamista, niin ei tule niin kova nälkä tai migreeniä alussa.

Lähde: Leader

Nutrilett

Nutrilettin tuotteissa on kyse siitä, että vähäkaloriset, korkealaatuiseen soijaproteiiniin perustuvat ravintojauheet (Nutrilett Weight Loss) auttavat pudottamaan painoa, kun niillä korvataan osa päivän aterioista. Lisänä saa syödä kasviksia ja vihanneksia (max 800 kilokaloria per päivä). Tuotteista on tehty parikymmentä kliinistä tutkimusta 25 vuoden aikana. Tästä plussaa!

Mitä sivuilla luvataan? Lupaus: Nutrilettin Quick Weight Loss-tuotteet ovat erittäin niukkaenergiaisia valmisteita (tunnetaan myös nimellä ENE- tai  VLCD- valmisteet).  Tuotteilla voit korvata kaikki päivän ateriat kolmen viikon ajan. Dieetin aikana naiset nauttivat päivässä 5 pussia ja miehet 6 pussia pirtelöitä ja/tai keittoja.

Korvaamalla kaikki päivän ateriat Nutrilett pirtelöillä tai keitoilla syntyy huomattava energiavaje, jonka ansiosta painosi putoaa. Saat VLCD-dieetillä päivässä energiaa noin 560/675 kilokaloria (naiset/miehet). Normaali päivittäinen energiansaanti on noin 2000-3000 kilokaloria.

Tuotteilla on  hyvät sivut netissä. Siellä kerrotaan mitkä tuotteista ovat gluteiinittomia ja vähälaktoosisia. Sivuilla on myös runsaasti ohjeita painonpudottamiseen liittyen (reseptejä, välipalaohjeita, 5:2 dieetti sekä liikuntavinkkejä). On mahdollista ryhtyä 21 päivän tehostarttilaihdutukseen tai pitemmän tähtäimen painonpudotukseen (jos painoindeksi on yli 30). Sivuille voi kirjautua ja tilata uutiskirjeen, ja sieltä saa runsaasti vinkkejä em. aiheisiin liittyen.

Nutriletilla on myös kätevä 3 päivän aloituspaketti Nutrilett Start Now, jolla pääsee alkuun sekä maistelemaan eri tuotteita. Tuotteissa on kaikki päivän aikana tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet., mutta vain 830 kilokaloria.

Testin tuli kana- ja vihanneskeittoja, suklaapuddingia ja mansikkapirtelöjauheita. Ostin lisäksi Nutrilett-patukoita, koska ne kiinnostivat. Patukoissa olisi voinut olla enemmän ehkä makeutta. Yritin korvata pullan patukalla, kun join päiväkahvia. Paras maultaan oli mielestäni makein Rich Brownie Bar.

Kana- ja vihanneskeittojen mausta en valitettavasti oppinut pitämään. Aioin aloittaa täydellisen keittodieetin, mutta se ei sitten vain onnistunut. Kuitenkin, se minkä huomasin, oli että keitot olivat yllättävän täyttäviä. Olen nähnyt että jotkut ovat siinä onnistuneet, ja kyllähän se paino silloin tippuu. Tuttava pudotti 16 viikossa 17 kg! Plussaa tällaisessa keittodieetissä on myös se,että ei tarvitse miettiä mitä muuta voi syödä, eikä tarvitse laittaa ruokaa. Ruokavaliosta pitävät huolen pussikeitot, smoothiet ja patukat sekä pilkotut kasviksia, siinä se. Toisille dieetti sopii siis hyvinkin (ei ehkä kuitenkaan perheenäidille, jonka laitettava ruokaa lapsille)

Keitoille oli kivoja tuunausvaihtoehtoja, kuten seuraava:

Kasviskeittoa ja oreganolla maustettua juuresraastetta

Chickenyrtpak_715x394.ashx

1 ps Nutrilett-kasviskeittoa
2 dl kuumaa vettä
2-3 rkl raastettua lanttua ja porkkanaa
1 tl appelsiinimehua
1 tl hienonnettua tuoretta oreganoa

Tyhjennä isoon kuppiin tai kulhoon keittoainekset. Kaada päälle kuuma vesi ja sekoita. Jatka sekoittamista kunnes keitto on tasaista. Anna hautua 1-2 minuuttia. Sekoita raasteen joukkoon appelsiinimehu ja oregano. Lisää raaste keiton joukkoon.

Vinkki: Jos haluat keitosta kuohkeamman, valmista se tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

– Smoothie (suklaa sekä mansikka) oli hyvänmakuinen, mutta sokerien määrä yllätti (27-29 g). Rasvaa missään tuotteissa ei ollut paljoa. Erikseen on vielä proteiinituotteet, joilla saa korvattua proteiinien (liha, kala, muna) nauttimista ja pidettyä nälän tunnetta pois. Plussaa siitä!

Lähde: Nutrilett

Yesdeli – sokeroimattomat, gluteiinittomat herkut

IMG_0463

Vau, mikä valikoima, Yesdeli! (ks. kuva yllä)

Olen jo pitemmän aikaa etsinyt sokeroimattomia karkkeja ja suklaata. Vihdoin tärppäsi, ja valikoima ja maut yllättivät positiivisesti! Lisäksi kyseessä on suomalainen yritys, iso plussa siitäkin. Nettisivut olivat hyvät. Siellä oli kiva myös linkki paikalliselle K-kauppiaalle, jonka kautta voi toivoa ko. tuotteita oman paikkakunnan kauppaan. Lisäksi, jos ostaa tuotteita enemmän kuin muutaman, tuotteita on mahdollista ostaa edullisempaan (noin 30 %) VIP-hintaan. Kimppatilauksia siis kannattaa tehdä.

Valikoima on yllättävän runsas. Tuoteryhmät ovat Karppisokerit (kaloriton sokerialkaloidi), öljyt, siemenet, patukat, suklaat, karkit, keksit, suklaafondue, riisit, pastat, pavut, luomutuotteita (esim. kookosöljy) – sokerittomina ja gluteeinittomina siis suurin osa (vähähiilihydraattiseen ruokavalioon).

Testiin tuli Karppisokeri, tomukarppisokeri, gluteiinittomia riisejä, papuja ja pastaa, proteiinipatukoita sekä sokerittomia suklaita. Karppisokeri toimi oikein hyvin makeuttajana esim. kahvissa ja rahkassa. Tämä jää pysyvään käyttöön minulla! Tavalliseen maustekakkuun sitä kannattaa lisätä hieman enemmän, kuin mitä ohjeessa on, jotta makeus riittää. Kakkupohjan leivontaa varten piti Karppisokeri ensin jauhaa tomuksi. Lisäksi maistoin papuja, nuudeleita, riisiä ja pastaa. Itselleni ne kelpasivat kyllä, mutta lapseni eivät oikein innostuneet.

Mutta sitten suklaat, jotka tulivat testiin, olivat aivan ihania. Valkoinen gojimarjasuklaa, kahvipavuilla höystetty tummasuklaa sekä marjainen tummasuklaa olivat todella hyviä. Makeutta ne saivat steviasta. Kaakaopitoisuus oli hyvä, 70 %. Suklaavalikoima oli todella runsas, ja esimerkiksi tummaa minttu,- mango sekä banaanisuklaata aion tilata kokeiltavaksi.

Samoin karkit, kuten vadelmanmakuiset pehmokarkit (kuva yllä), puolikova toffee sekä minttutoffee, olivat aivan ihania. En erottanut niitä mitenkään sokerillisista vastaavista karkeista. Ne myös jäävät pysyvään käyttöön. Valikoimissa näytti olevan myös esim. sokeroimattomia nallekarkkeja ja tikkareita, joita varmasti tilaan vielä lapsille.

Proteiinipatukoissa ei ollut sokeria, vain erytriolia (Karppisokeria), joten sokereita nolla. Tästä iso plussa. Maut olivat myös kivoja ja niitä oli runsaasti erilaisia. Suosikikseni nousi kookos-cashewpatukka.

Sivuilla on myös kivoja reseptejä, tässä esimerkiksi Karppisokerilla tehty täytekakku:

Vähähiilihydraattinen täytekakku – gluteeniton

Täytekakkupohja 24 cm / 12 palaa (sokeria 0 g, hh alle 1 g / pala)
5 munaa
1,5 dl YesDeli Karppisokeria (tee siitä ensin tomusokeria sauvasekoittimella)
1,5 dl mantelijauhoja
1,0 dl Whey 100 täysheraproteiinia
2 tl leivinjauhetta

Vanilijakreemi (sokeria 0 g, hiilaria 0 hh / palassa)
4 keltuaista
1,0 dl YesDeli Karppisokeria
1,0 dl kuohukermaa
125 g voita (vähäsuolaista)
0,5 tl aitoa vanilijaa jauheena

Valmista täytekakkupohja (12 annospalaa)

• Jauha Karppisokeri tomuksi, sauvasekoittajalla noin 5 sek.

• Vatkaa munat ja Karppisokeri kuohkeaksi, noin 5 min.

• Lisää varovasti nostellen muut aineet joukkoon

• Voitele irtopohjavuoka voilla ja mantelijauholla

Kaada taikina vuokaan ja paista 180 C° noin 25 minuuttia

Valmista vaniljakreemi

• Lämmitä kaikki aineet paitsi voi kattilassa sekoittaen
• Kuumenna kunnes seos sakenee – älä anna kiehua
• Sulata voi joukkoon vähän kerrallaan
• Jäähdytä seos (lopuksi jääkaapissa) välillä sekoittaen

3. Kokoa täytekakku

• Leikkaa kakkupohja 2 tai 3 osaan (kostutusta ei tarvita)
• Levitä kreemiä ja vadelmia kerrosväleihin
• Kuorruta kakku kermavaahdolla ja
• koristele paahdetuilla mantelilastuilla ja vadelmilla

4. YesDeli vinkit
• Makuvariaatioita: mansikka, mango-vadelma, mansikka-kiivi

Lähde: Yesdeli

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.